top of page
Værd at vide inden fotografering:

Det er vigtigt at du inden en fotosession med din hest gør dig overvejerlser om hvilken type billeder du gerne vil ende ud med. Vil du gerne have low-key billeder taget indenfor i en ridehal, eller vil du gerne have taget billeder udenfor med naturen som baggrund? Eller vil du gerne have taget billeder af dig og din hest i bevægelse under den daglige træning?

 

 

Uanset hvilken type billeder du vælger, så er det også vigtigt at både du og hesten fremstår bedst muligt, dvs. du skal også gøre dig overvejelser ift. om hesten skal flettes, bandageres, opsadles og klargøres evt. med lidt babyolie på mulen og omkring øjnene. De fleste heste gør sig bedst med enten trense på eller kandar på.

Hvis du selv skal med på billederne, skal du gøre dig overvejelser om din egen påklædning. Skal du have stævnetøj på? eller skal du have almindeligt pænt tøj på som matcher hestens udstyr?

Uanset hvilken type billeder du vælger så skal både dig og hesten være klar til det aftalte tidspunkt.

Fotograferingen (1 setup) tager ca. 30-60 min. og der anvendes blitz til de fleste opstillinger. Nogen heste kan reagere lidt på blitzen til at begynde med, men det er min erfaring, at de ret hurtig vænner sig til det.

Billeder af dig og din hest under daglig træning tages kun udendørs, og vi er derfor afhængige af at der er godt vejr den dag billederne skal tages.

bottom of page