top of page

Betingelser:

Booking og betaling:

De fleste af mine priser er delt op. Jeg har en pris for din fotografering, hvad enten det foregår i studiet hos mig eller on location, og efterfølgende er der tilkøb af billeder som udvælges via dit online galleri. I nogen tilfælde kan der være tale om pakkeløsninger hvor fotograferingen inkluderer et bestemt antal billeder. 

Den fulde pris du skal betale afhænger således af hvilke produkter du ønsker at tilkøbe efterfølgende. Ved fotografering on location tillægges kørsel pr. km efter statens takst. Eventuelle udgifter til bro, færge eller lign. vil ligeledes faktureres kunden.

Priser for fotografering og produkter (filer eller print) findes her på hjemmesiden.

Der er således ikke ikke inkluderet billedprodukter i fotograferingsprisen, med mindre det fremgår klart, og ligeledes er der ikke fotograferingspriser inkluderet i billedproduktpriserne.

Der betales 50% af fotograferingsprisen ved booking (1.rate). 

Dette beløb er ikke refunderbart, da andre opgaver kan være afvist pga. reserveret dato.

2. rate, som udgør de resterende 50%, betales senest på dagen for fotograferingen.

Priserne kan ændres når som helst, uden varsel. Sessioner der allerede er booket inden prisændring, forbliver uændret.

Alle priser på siden vises inkl. moms og i DKK.

Erhvervsfotografering: pris beregnes ud fra opgavens omfang.

Fotografering/booking bekræftes altid på mail/skrift.

Levering af billeder: 

  • Udvælgelse af billeder: Efter endt fotografering modtager kunden et online galleri med de bedste billeder fra fotograferingen. Kunden vælger selv hvilke billeder fra gallerier, de ønsker at købe. Billederne i  gallerier må ikke gemmes, kopieres eller laves screenshots af. Hvis dette sker vil kunden blive faktureret for køb af hele gallerier. Ved visse typer af fotograferinger udvælger fotografen billederne. De udvalgte billeder bliver vurderet ud fra fotografens professionelle og personlige syn på hvad der er teknisk muligt og af bedste kvalitet. Kunden accepterer ved denne type fotograferinger, at det er fotografen, der vurderer, hvilke billeder, der bliver udleveret.

  • Udlevering: Købte billeder udleveres som udgangspunkt digitalt som JPG-filer i høj opløsning til print og som webfiler til brug på sociale medier. Billederne udleveres på mail via et download-link.

  • Leveringstid: Digitale billeder kan have en leveringstid på mellem 3-6 uger alt efter travhed for perioden. Der tilstræbes dog altid levering hurtigst muligt.

  • Redigering: Alle udvalgte billeder vil blive redigeret. Der udleveres aldrig uredigerede billeder eller raw-filer. Kunden accepterer at billederne redigeres ud fra fotografens personlige stil, evner og subjektive vurdering af, hvad der er flot samt at vejr og lysforhold kan påvirke resultatet.

  • Back-up: Fotografen gemmer billederne i 6 mdr. Kunden kan bede om at få billederne slettet tidligere hvis dette ønskes. Fotografen kan ikke holdes ansvarlig for tab eller skader på digitale eller fysiske fotografier. Kunden er selv ansvarlig for at lave back-up af det modtagne materiale.

Fortrydelsesret:

Personlige billeder taget hos en fotograf kan ikke fortrydes og refunderes ikke. Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på din bestilling af digitale billeder eller fysiske prints eller fotobøger, da billederne er et unikt produkt, hvorfor ydelsen/produkter ikke kan refunderes.

Betaling for dine bestilte billeder/print, betales ved bestilling, og før billederne udleveres/sendes pr. mail.

Der er ingen returret på digitale filer.

Der gives ingen garanti for farver/kvalitet ved bestilling hos andre leverandører da farver og kvalitet hos de enkelte firmaer kan variere. Jeg bestiller print hos specielt udvalgt leverandør som lever op til den kvalitet jeg gerne vil levere.

Kundetilpassede bestillingsvarer , herunder fotobøger, vægbilleder og løse prints kan ikke fortrydes, da bestillingen sættes i produktion ved betaling.

Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl.

Ophavsret/brugsret:

Alle billeder er omfattet af lov om ophavsret. Som fotograf ejer jeg ophavsretten til billederne og vil altid være den, der har de fulde rettigheder, og eneste eneste indehaver af ophavsretten på det fotografiske materiale. Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Dvs. du må anvende billederne til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier.

Det er ikke tilladt at ændre eller redigere i købte billeder, herunder at beskære, anvende AI eller filtre ligesom videresalg eller kommerciel anvendelse heller ikke er tilladt uden fotografens tilladelse. Det er ligeledes heller ikke tilladt at få 3.part til at redigere/ændre i billederne uden min accept.

Det er ligeledes heller ikke tilladt at tage screenshots/kopiere billeder fra online galleri. Dette kan medføre fakturering for uretmæssig brug af billederne.

Anvendelse af billederne af 3. part eller videresalg til 3.part er ligeledes heller ikke tilladt og vil blive betragtet som krænkelse af ophavsretten og faktureret som uretmæssig brug.

Fotografens markedsføring:

Som fotograf er min bedste reklame fremvisning af det arbejde jeg laver. Jeg vil derfor sætte pris på, hvis jeg må fremvise nogen af billederne fra vores fotosession på min hjemmeside, mine sociale medier samt i mit fotostudie. Billederne vil kun blive fremvist såfremt jeg har samtykke fra kunden, og dette samtykke vil til enhver tid kunne trækkes tilbage.

bottom of page